Hrvatski taekwondo savez

23. prosinca 2023. -

Okupljanje hrvatskog sportskog vrha u HTS-u

Hrvatski taekwondo savez je danas održao okupljanje na kojem su nazočili ugledni pojedinci iz krovnih tijela hrvatskog sporta uključujući ministricu turizma i sporta, predstavnici HOO-a, zatim predstavnici međunarodnih ureda s kojima surađuje HTS, veleposlanik Republike Koreje, predsjednik Saveza Anto Nobilo i dopredsjednik Saveza Dragan Primorac, kao i najuspješniji taekwondo treneri rekordne 2023. godine te drugi uzvanici Hrvatskog taekwondo saveza. Uručena su prigodna priznanja najboljim trenerima i zahvalnica ministrici dr.sc. Nikolini Brnjac.

Također, predstavljen je i revolucionarni novi projekt “HTS data” kojim će se u jedinstvenoj računalnoj platformi objediniti podaci o klubovima, sportašima i drugim sudionicima taekwondo djelatnosti te će služiti kao alat u registraciji na natjecanjima i sadržavati bazu svih rezultata natjecanja. Tim projektom se nastavlja integracija modernih mehanizama djelovanja u cjelokupni rad HTS-a prema razvojnoj ideji “Taekwondo 2.0”.

Priznanje za izvanredne sportske uspjehe u 2023. godini su dobili treneri: Ali Noghandoost, Branimir Blečić, Dejan Mesarov, Divijan Martin Kelava, Dominik Matleković, Hrvoje Bregeš, Luka Horvat, Luka Vlašić, Mladen Reinić, Nives Ambruš, Stjepan Gal, Tomislav Karaula, Toni Tomas i Veljko Laura.

Podijeli:

Pročitaj još

Pratite nas